Serieuze zaken

                                                           
Creatief met serieuze zaken.                                                                                    
 
Naast de wandeling Duistere Zaken en de workshop Dag- en Nachtschilderen, organiseren wij ook voor u de workshop SERIEUZE ZAKEN.Dit is een inhoudelijke workshop voor uw bedrijf waarbij we dieper ingaan op het karakter of de problematiek van uw bedrijf. Met deze workshop kunt u op een andere manier een letterlijk en figuurlijk creatieve oplossing zoeken en vinden voor uw bedrijf.
Deze workshop is geschikt voor al uw bedrijfsonderdelen van managment team tot afdeling of totaal personeelsbestand van uw bedrijf. De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.
    


Inhoud    
 
Workshop met inhoud.
 
Wat kunt U van ons verwachten?
Via een oriënterend gesprek maken wij een inhoudelijke opzet voor de workshop. Uitgaande van het probleem of de vraag, dragen wij oefeningen of opdrachten aan die stof geven tot nadenken, overdenken en discussie. Bewust wording, analyse, oorzaak en verbanden, geven u de toets met uw ervaring en het experimenteren met oplossingen. Wij bieden u niet de oplossing, maar meerdere opties. Het is aan U om te kiezen. Onze visie is vanuit gevoel te werken. Hoe rationeel u ook bent, uw gevoel bepaalt mede uw keuze.
De groei van uw bedrijf valt en staat met het nemen van juiste beslissingen. Wellicht dat onze workshop u mag helpen een andere kijk te geven op uw bedrijf.


 
contact
 
Durft u voor ons te kiezen.
Heeft u vragen, wilt u meer weten of kiest u voor een eerste kennismaking met ons. Dan kunt u contact met ons opnemen.
 
 
Sjoerd van den Boom
 
Beeldend Kunstenaar in workshop-art
 
Telefoon 0164-235677