Het is mogelijk diverse workshops op maat te bestellen. Workshops die inhoudelijk voor uw bedrijf worden gemaakt of gewoon ter ontspanning voor een kleinere groep mensen.
De voorkeur voor een workshop wordt eerst met u of uw bedrijf afgestemd en besproken. De voorbeelden zijn natuurlijk niet verplicht te doen. We kunnen een hele workshop samenstellen op uw wensen.

 

Workshop met inhoud
 
Wat kunt u verwachten? Via een oriënterend gesprek creëren u en ik een inhoudelijke opzet voor de workshop. Uitgaande van het probleem of de vraag, draag ik oefeningen en opdrachten aan die stof geven tot nadenken, overdenken en discussie. Bewustwording, analyse, oorzaak en verbanden geven u de ervaring en het experimenteren met oplossingen. Ik bied u niet de oplossing,maar meerdere opties. Het is aan u om te kiezen.                           
Hoe rationeel u ook bent, uw gevoel bepaalt de keuze.                                         
De groei van uw bedrijf valt en staat met het nemen van de juiste beslissingen. Wellicht dat een workshop kan helpen een andere kijk te geven op uw bedrijf.
 


Workshop zonder inhoud
 
Daarnaast kunt u natuurlijk ook en workshop bestellen om eens kennis te maken met het tekenen en schilderen. Gewoon ter ontspanning en voor een leuke gelegenheid.
Er staan hier wat voorbeelden,maar ik kan er op maat voor U zelf een samenstellen met meerdere mogelijkheden om uit te kiezen.natuurlijk geheel vrijblijvend en met een prijs/ offerte vooraf!

 

 
U kunt hiernaast in het menu een aantal workshops bekijken.